TERRA-VITA DOO/KFT BOGOJEVO - GOMBOS, SZERBIA

Örömmel látjuk vendégül itt, cégünk virtuális világában, hiszen jól tudjuk, hogy Ön elkötelezett híve a mezőgazdaságnak, kereskedelemnek akár szakemberként, akár egyszerűen csak érdeklődőként.

"Terra-vita" hagyományai a szójával kapcsolatban több mint 20 évre tekint vissza, ezért bátran kijelenthetjük, hogy a tapasztalataink egyedülállóak, és a mai korszerű ismeretekkel kibővítve ez képezi munkánk alapját.

Teljesen komplex módon tudjuk kezelni az Önök kéréseit, problémáit, mert a szójatermesztés, szójafeldolgozás és kereskedelem minden elemében otthon vagyunk: kiemelten a takarmányozás, élelmiszerforgalmazás, számítógépes szakmai programok fejlesztése, kereskedelemi termékek beszerzése, eladása is munkánk része. A mezőgazdaságban dolgozó szakemberek körében ezért hangzik olyan jól a "Terra-vita" márkanév.

A sertéstenyésztés esetében elsősorban a takarmányozási és a szaporodás-biológiai szaktanácsadási területen partnercégeinkel érünk el egyre nagyobb hírnevet, míg a baromfi esetében a komplett takarmányozási és tartástechnológiai rendszereinkkel állunk Partnereink szolgálatára.

Szerbiában, Vajdasági jelenlétünk mellett a környező országokban is sikeresen megvetettük a lábunkat.

A "Terra-vita" jövőbeli célja nem lehet más, mint az elért eredmények és a kivívott presztízs mentén továbbfejlődni, itthon és külföldön egyaránt.

Böngésszen bátran honlapunkon, keressen minket, szívesen dolgoznánk együtt Önnel is!Weblap látogatottság számláló:

Mai: 2
Tegnapi: 2
Heti: 4
Havi: 18
Össz.: 8 593

Látogatottság növelés
Oldal: Magunkról
TERRA-VITA DOO/KFT BOGOJEVO - GOMBOS, SZERBIA - © 2008 - 2018 - szoja-vegetarian.hupont.hu

A honlap magyarul nem csak a weblap első oldalát jelenti, minden oldal együtt a honlap.

Adatvédelmi Nyilatkozat

A HuPont.hu ingyen honlap látogatók száma jelen pillanatban:


▲   Laptop 1 Ft-ért? Regisztrálj most! - Vatera.hu
X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »